• Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Vragen? 013-5441868

Huispakken

Huispakken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Huispakken

Ook een huispak heren op Rojamis.nl!

Ook voor heren is er een huispak heren verkrijgbaar op Rojamis.nl. Velen denken dat een huispak alleen voor dames is, maar ook heren kunnen genieten van het comfort. Heerlijk thuis komen na een drukke werkdag en in een huispak heren schieten, wie wil dat nu niet? En natuurlijk kun je in een huispak heren ook gewoon over straat lopen. Want een huispak heren die je vindt op Rojamis.nl is niet alleen comfortabel, het ziet er ook nog eens stijlvol uit. Ze hebben een stoere en sportieve uitstraling, je kan het dus ook gewoon gebruiken als trainingspak of los combineren met ‘normale’ kleding!

Huispak heren van het merk Rich

Op Rojamis.nl vind je een huispak heren van het merk Rich in het huispakken assortiment. Deze huispakken zijn gemaakt van heerlijke joggingstof waardoor het draagcomfort optimaal is. In zo’n huispak heren van Rich zal je je altijd lekker voelen. En dat is natuurlijk het belangrijkste doel van zo’n huispak heren. Er zijn verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, zodat iedere man zo’n huispak kan hebben liggen in zijn kledingkast. Daarbij is het een echte ‘musthave’, Roy Donders is niet voor niets bekend geworden met zijn huispakken.

Samen op de bank in een huispak van Rojamis.nl

Naast een huispak heren hebben we ook dames huispak. Zodat je lekker samen thuis op de bank kan hangen met een heerlijk huispakje aan. Ook voor de dames hebben we huispakken van het merk Richi, maar niet te vergeten ook de huispakken van Roy Donders zelf. Kies een huispak waar jij je het beste bij voelt, dan is de werking van zo’n huispak ook optimaal. Bestel je een huispak of meerdere huispakken met een totaal bedrag van boven de €50,-? Dan verzenden wij de bestelling gratis. Dat is de service van Rojamis.nl!

Profiteer van deze service en geniet binnenkort van het comfort van een huispak heren of natuurlijk een huispak dames, bestel ze op Rojamis.nl!