• Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Vragen? 013-5441868

AB Lifestyle

AB Lifestyle

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

AB Lifestyle

AB Lifestyle

AB Lifestyle begon als AB Caps met het ontwerpen van hoogwaardige hoofddeksels. Vitesse-voetballer Alexander Büttner startte met compagnon Nickye Beije in 2015 zijn eerste pettenlijn. De droom groeide en daarmee ook het merk. Hedendaags bestaat AB Lifestyle uit een team met ambitieuze, jonge professionals. Veel van deze members zijn atleten, werken in de muziekindustrie, fashion goeroes of vooruitstrevende ondernemers. Elk persoon draagt bij met zijn of haar eigen skills bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Al deze producten moeten aan de kwaliteit voldoen die AB Lifestyle nastreeft. AB Lifestyle begon als een droom dat uitgroeide tot een levensstijl. Hun missie is om het merk naar een nog groter publiek te brengen. De meest bekende wereldsterren dragen de items van AB Lifestyle, denk aan Robin van Persie, Rico Verhoeven en het DJ duo Frequencerz!

AB Lifestyle kopen

AB Lifestyle staat bekend om hun unieke, stoere logo. De bekende AB met de rode ster is overal te herkennen. Voorheen was deze alleen nog te bewonderen op hoofddeksels, maar gelukkig heeft het merk zijn collectie verbreed. Tegenwoordig zijn er namelijk ook AB Lifestyle shirts, AB Lifestyle broeken en AB Lifestyle jackets te koop! De items zorgen voor een stoere look en kunnen een outfit helemaal afmaken. AB Lifestyle is vergelijkbaar met andere merken zoals Black Bananas en Air Force. Durf deze merken met elkaar te combineren om een unieke outfit samen te stellen!

Online AB Lifestyle bestellen bij Rojamis

Online een AB Lifestyle item bestellen is zeer eenvoudig. We hanteren veilige betaalmethodes en de garanderen de laagste prijs. Heb je vragen of twijfel je over de maat? Schroom dan niet om contact op te nemen via de chat. We zijn natuurlijk ook bereikbaar via de telefoon of de mail. Wil je persoonlijk en deskundig advies? Kom dan lang bij onze winkel in Tilburg! We helpen je graag!