• Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Vragen? 013-5441868

Guess broeken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Guess broeken

Subtiel Sexy

De Guess broeken staan bekend om hun luxe uitstraling die sexy en glamorous combineren tot een brand dat al sinds de jaren '80 niet meer weg te slaan is uit de modewereld! Deze 3 decennia aan ervaring komen dan ook duidelijk naar voren in de ontwerpen van Guess broeken. De verschillende modellen als bootcut-, slim fit en straight leg jeans zorgen voor een indruk die men niet snel zal vergeten. Guess broeken hebben het karakteristieke driehoekje op de achterzak waarmee op een duidelijke, doch subtiele manier wordt laten zien dat je een broek draagt van één van de beste en mooiste merken! Roy is dan ook trots om dit prachtige dameskleding merk in zijn collectie te mogen hebben.

Combineer en verbluf

Met Guess broeken in veel verschillende washings en kleuren kun je altijd combineren tot een outfit waar iedereen van onder de indruk is. Van sexy, tot meer casual modellen; in een Guess broek voel je je vrouwelijk en goed. Maak je outfit compleet met een paar Guess schoenen. De Guess-fan is iemand die zich wil onderscheiden en kiest voor een vlotte, nadrukkelijke stijl. Guess broeken zijn sexy, stylish, casual maar toch ook glamourous.

Dit wil ik!

Ben jij ook iemand die zich sexy wil voelen, maar niet uren door de stad wil lopen op zoek naar de perfecte Guess broek? Bestel dan voor 16:00u een van de Guess broeken uit onze online collectie en Rojami's zorgt er voor dat je morgen al trendy en vol zelfvertrouwen over straat kunt. En dat zonder de deur uit te hoeven! Roy wenst je alvast heel veel verpletterende indrukken en plezier van je nieuwe Guess broek!