• Gratis verzending vanaf € 50
  • Voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!
  • Vragen? 013-5441868

Retourneren en ruilen

Toch niet tevreden met je nieuwe aankoop of is het niet de juiste maat? Je hebt recht om het binnen 7 dagen te retourneren of te ruilen.

Ruilen

Past je item toch niet? En wil je het online ruilen? Bel (013 544 18 68) of mail (info@rojamisonline.nl) naar de winkel om te kijken of we de maat die je zoekt nog hebben!

Let op: Sommige collecties en items gaan erg hard, bel of mail daarom z.s.m. wanneer je het wilt ruilen, zo kunnen wij je eerder garanderen dat we de juiste maat nog hebben.

Retourneren

Past het item niet? Of voldoet het niet aan je wensen? Dan kun je het terug sturen mits

  • Het item ongedragen is en de originele tags en labels er nog aanzitten
  • Bij schoenen moet de bijgeleverde schoenendoos mee teruggestuurd worden
  • Het item dient verpakt te zijn in de originele verpakking
  • Stuur het retourformulier volledig ingevuld mee met je bestelling

Retourneren is altijd op eigen risico. Verstuur je pakketje als aangetekend pakket zodat het getraceerd kan worden. Retourneer je jouw pakket als brievenbuspakket, kunnen we geen garantie geven op retouren.

Wanneer je iets terug stuurt van de nieuwe collectie krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening, wanneer wij je retour ontvangen hebben. De verzendkosten betaal je zelf. Om jou tegemoet te komen hebben wij nog een andere optie zodat je de verzendkosten wel vergoed krijgt. Wanneer je kiest voor een tegoedbon i.p.v. het geld terug, worden de verzendkosten die je betaald hebt voor de retour aan de tegoedbon toegevoegd! Zo heb je bij je volgende bestelling de verzendkosten gratis of als je voor een bedrag boven de € 50,- euro bestelt dit als extraatje te besteden! Hoe leuk is dat?

Let op! Wanneer je een sale item retourneert, krijg je geen geld terug, maar een tegoedbon voor het bedrag dat je besteed hebt. De kosten voor retourneren van een sale item is altijd voor je zelf.

Ruilen of retourneren in de winkel

Dit is natuurlijk ook mogelijk en hartstikke gezellig! Zo kun je meteen kennis maken met de winkel, het Rojami's verkoopteam en onze volledige collectie. Neem het item en het retourformulier mee naar de winkel en zoek iets anders leuks uit. Als je je items in de winkel wilt retourneren, wordt je aankoopbedrag teruggestort (miits geen sale). Bovendien hoef je zo geen verzendkosten te betalen!